Meniu pricipal

Timisoara este, fara doar si poate, unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei, dar si orasul premierelor. Revolutia din 1989, primul oras iluminat electric sau prima linie de firobus din tara, sunt doar cateva dintre lucrurile pentru care este cunoscut orasul. Totusi, Timisoara nu se opreste din a-i uimi pe cetateni. Iata ultima isprava a autoritatilor.

De curand am primit aceste fotografii de la un cititor din Timisoara, care ii intruchipeaza pe politistii locali plimbandu-se cu segway. Palmieri avem, segway avem, vaporetto (chiar daca nu functioneaza, inca) avem, suntem curiosi ce mai urmeaza. Probabil pasul urmator este acela de a construi o plaja artificiala pentru a ne simti ca la Miami.

Un lucru este cert, politia locala este acum mai eficienta datorita acestor mijloace de transport, sau cel putin asa speram. Oare au voie cu ele prin centrul orasului, sau se vor amenda singuri?

Iata imaginile: 

Sursa foto coperta: International House World Organisation. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea