Meniu pricipal

In perioada vacantei de 1 Mai, toate televiziunile au facut transmisiuni directe de la mare sau munte. Dar se pare ca nimeni nu a avut succesul celor de la ProTV.

Aflat in Mamaia, corespondentul stirilor de la ora 19:00 a intrat in direct de la unul ditre festivalurile de muzica electronica. In timp ce reporterul le spunea telespectatorilor cat de mult se distreaza tinerii la malul marii, cameramanul a miscat camera de luat vederi inspre persoanele adunate pe plaja.

Surpriza a venit de la un grup de tinere ce stateau pe nisip. In imaginile ajunse virale pe internet, se poate observa cum una dintre fete ii intinde alteia un carton pe care se afla, cel mai probabil, un praf. Aceasta din urma duce un obiect la nas si incepe sa inhaleze praful.

Imaginile au ajuns virale pe internet si au starnit atat furie cat si amuzament in randul internautilor. Politia s-a autosesizat  si le cauta pe tinerele respective. Iata imaginile: 

Sursa Foto: Atlantis Bahamas

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea