Meniu pricipal

Multe s-au mai intamplat in vacanta de 1 Mai. Cozi interminabile, romani care au iesit la gratare, petreceri pana in zori de zi la malul marii si un Liviu Dragnea care se plictisea la volan si dicta comentarii pe Facebook.

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale saptamanii viitoare, in politica din tara noastra, este, fara echivoc, cel in care Liviu Dragnea il asteapta pe internautul buclucas, la sediul PSD, cu micii. Daca nu ati fost pe faza va explicam noi despre ce este vorba.

La intoarcerea din vacanta, Liviu Dragnea s-a plictisit pe autostrada si a raspuns comentariilor de pe pagina personala de Facebook. Unul dintre internauti nu a fost convins ca Dragnea este cel care raspunde mesajelor si l-a provocat pe acesta sa se arate cu un selfie. Internautul a scris:

”Daca asta care caraie aici este mustaciosul, eu dau o naveta cu bere!! Ba livache, bro, fa un selfie si fa-mi in ciuda!!:)) Du te draq de troll”.

Presedintele PSD nu a evitat un raspuns si a scris inapoi dupa ce a postat un selfie cu el la volan:” Cum ramane cu naveta?”.

Internautul a intrat in joc si a replicat: ”Eu ma tin de promisiune!!! Unde?!?!”.

Liviu Dragnea a raspuns: ”Saptamana viitoare, la sediul PSD! Eu aduc micii! Luni la 17:00, va astept la sediul PSD din Kiseleff!”.

Ramane de vazut daca intalnirea se va produce sau nu, cert este ca internetul a luat-o razna si au inceput sa apara tot felul de glume pe seama celor intamplate. Pe Facebook a aparut chiar si un eveniment la care au dat ca participa cateva mii de oameni.

Sursa foto: Facebook Liviu Dragnea

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea