Meniu pricipal

Unul dintre cei mai apreciati fotbalisti din istorie este, fara doar si poate, David Beckham. De cele mai multe ori si-a pastrat o imagine dura in spatiul public, doar ca fiul sau a reusit sa-l socheze atat de tare incat l-a lasat fara cuvinte si emotionat aproape pana la lacrimi.

Isprava vine pe fondul zilei de nastere a fotbalistului, care a implinit 43 de ani. Familia acestuia, mai putin fiul sau Brooklyn, au iesit la un restaurant pentru a sarbatori evenimentul din familie. Brooklyn nu era in oras, dar se pare ca a facut tot posibilul sa ajunga si a reusit.

In videoclipul postat de Victoria Beckham pe Instagram se poate observa cum fiul acesteia intra in restaurant si il imbratiseaza pe tatal sau. Acesta din urma, socat, nu a reusit decat sa il intrebe ”Ce cauti aici?” cu un zambet larg pe fata si emotionat peste masura. Isprava lor a reusit sa stranga pana acum aproape 7 milioane de vizualizari si peste un milion de like-uri. Iata videoclipul:

Sursa foto: Hello Magazine 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea