Meniu pricipal

Zeci de mii de turisti profita din plin de zilele libere din aceasta perioada pentru a petrece pana in zori. Ca de fiecare data centrul distractiei a fost la mare.

Fie ca vorbim de mare sau munte, turistii au profitat din plin de vacanta de 1 Mai, iar pe Valea Prahovei coloanele de masini au fost interminabile. Ca de fiecare data polul distractiei a fost la mare unde tinerii au umplut cluburile de noapte din Mamaia. Cei mai instariti au cheltuit si 100.000 de euro pe o sticla de sampanie. 

Tot in Mamaia a avut loc si un incident nefericit, un DJ de origine greaca a tinut neaparat sa aterizeze cu elicopterul in fata clubului, cel mai probabil, pentru a face impresie, doar ca din cauza conditiilor meteo aparatul de zbor a fost cat pe ce sa raneasca niste turisti. Elicopterul s-a dezechilibrat chiar dupa aterizare si a facut un salt de cativa zeci de centimetri, cu usile deschise. Din cauza puterii elicelor, cateva panouri publicitare au fost aruncate pe sosea printre participantii la trafic si pietoni. Autoritatile investigheaza cazul.

Cel mai cunoscut milionar din lume a revenit in Romania. Gianluca Vacchi a facut show intr-un club de noapte de pe litoral. La eveniment au luat parte sute de tineri veniti sa il vada pe omul fenomen care este vedeta pe Instagram

Cei mai liberi dintre tineri au ales, ca de obicei, Vama Veche. Acolo unde petrecerile de pe nisip se intind pana in zori de zi, iar rasaritul soarelui este, dupa spusele lor, ”Unul dintre cele mai speciale pe care le poti vedea”.

Multi dintre romani au ales si muntele in aceasta perioada, cabanele fiind ocupate in proportie de 100%. Trebuie sa va anuntam ca indiferent de unde veti petrece aceste zile libere, vremea tine cu voi, deoarece temperaturile ajung si la 30 de grade in aceasta perioada.

Sursa foto: TravelCenter

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea