Meniu pricipal

Odata cu ziua libera de 1 mai, care pica anul acesta intr-o zi de marti, romanii au mai primit, de la stat, o zi libera, luni 30 aprilie, iar toata lumea se gandeste ce sa faca in aceste zile. Daca te afli intr-o pana de idei, noi venim cu cateva variante la care poti apela.

Desi multe dintre pensiunile de la munte sunt ocupate in proportie de 100 %, inca mai gasesti, pe ici pe colo, locuri in Poiana Brasov, o noapte de cazare incepe de la 150 de lei pe camera.

Daca nu esti adeptul muntelui, iti recomandam sa faci ceea ce fac toti romanii cand se apropie ziua de 1 mai. Iti scoti gasca la un gratar, undeva la marginea padurii, neaparat intr-un loc special amenajat pentru astfel de activitati.

Mai exista si varianta in care sa pleci intr-o drumetie cu cortul, iar pentru acest lucru nu ai nevoie de foarte multe, voia buna si prietenii sa nu lipseasca de pe lista.

Multi dintre romani aleg sa plece la mare, doar este deschiderea de sezon, iar hotelierii s-au pregatit deja pentru aceste zile. Preturile la cazare nu sunt mari, insa depind de cate stele are hotelul la care vrei sa te cazezi.

Sursa foto: Someseanul

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea