Meniu pricipal

Ionela Prodan a fost una dintre cele mai cunoscute interprete de muzica populara din Romania, artista a devenit cunoscuta in urma cu mai multi ani datorita cantecelor sale in care isi punea tot sufletul.

Ionela Prodan a murit in seara zilei de 16 aprilie, la spitalul Elias din capitala. Se pare ca artista suferea de cancer, boala ce a facut-o sa dispara dintre noi. Indragita artista a devenit cunoscuta publicului larg datorita unor colaborari mai vechi cu Ion Dolanescu, dar si pentru promovarea traditiilor populare.

In decursul anilor, Ionela Prodan a aparut in cadrul catorva reality show-uri, pe care fiica sa le-a detinut in cadrul unui important trust de televiziune din Romania. 

Vestea mortii a venit chiar de la Anamaria Prodan, pe pagina de Facebook, aceasta a scris: TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!

Tot Anamaria a anuntat in urma cu putin timp faptul ca artista isi va gasi odihna vesnica in Cimitirul Belu, din capitala. Inmormantarea avand loc joi, 19 aprilie, incepand cu ora 12:00.

Ionela Prodan avea 70 de ani, doua fiice si patru nepoti. 

Sursa foto: AM Press

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea