Meniu pricipal

Din ce in ce mai multa lume sufera din cauza schimbarilor bruste de temperatura. Meteorologii au anuntat temperaturi neobisnuite pentru aceasta perioada a anului, iar virusii devin din ce in ce mai puternici.

Temperaturile ridicate din ultima periada au adus cu ele o serie de imbolnaviri in masa, datorita schimbarilor bruste de temperatura. Virozele respiratorii sau racelile au facut multe persoane sa stea la pat pentru cateva zile. Pentru a te apara de o raceala sau o viroza in aceste zile trebuie sa urmezi cativa pasi simpli.

Limonada este un bun tratament pentru a tine departe virusii. Sucul de lamaie, bogat in vitamina C, te poate face sa iti cresti imunitatea, asa ca nu ezita sa bei cat mai multa limonada.

Pentru a pastra la distanta virusii, specialistii recomanda consumul de fructe si legume. Daca nu te impaci cu limonada, iti recomandam sa consumi cat mai multe fructe.

Se recomanda ca la cele mai mici simptome de raceala sa se consulte medicul, deoarece in ultimi ani virusii au devenit din ce in ce mai puternici si rezistenti la tratamente, asa ca nu lasa ca o banala raceala sa se transforme in ceva mai grav.

Sursa foto: The Pembrokeshire Herald

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea