Meniu pricipal

Contextul politic actual al lumii ne duce din ce in ce mai aproape de o intrebare care sta pe buzele tuturor: ”Sa inceapa un nou razboi mondial?”.

Sambata dimineata, ora locala 04:00, America, Franta si Anglia ataca Siria cu peste 100 de rachete care au fost indreptate catre mai multe baze militare. Initiativa apartine presedintelui american Donald Trump, care a luat aceasta decizie dupa ce regimul Bashar al-Assad ar fi folosit arme chimice impotriva propriului popor. Acest lucru a impartit planeta in doua, cei care sustin decizia aliatilor si cei care ii condamna pentru implicare.

Oamenii au inceput sa-si faca griji dupa ce au fost martori la cele intamplate in Siria si au inceput sa isi puna problema izbucnirii unui nou razboi mondial. Totusi, mai multi experti in politica externa au explicat ca nu se poate pune problema, deocamdata, de un razboi mondial.

Sursa foto: Sivarama Swami 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea