Meniu pricipal

Donald Trump si Kim Jong Un sunt printre cele mai urmarite personaje din lumea politica globala. Vestea unei posibile intalniri intre cei doi a facut mare valva in presa si nu numai.

Se pare ca cele doua administratii poarta discutii premergatoare intalnirii celor doi lideri. Desi pare greu de crezut ca cei doi se vor intalni dupa ce au facut declaratii jignitoare unul la adresa celuilalt, acest lucru este pe cale sa se indeplineasca la masa negocierilor. Faptul ca cele doua puteri discuta detaliile intalnirii, este un lucru care duce tot mai aproape de realitatea intrevederii celor doi, noteaza CNN.

Directorul CIA, Mike Pompeo a declarat ca o echipa din cadrul agentiei lucreaza intens pentru a face pregatirile necesare summitului la care cei doi se vor intalni. 

Ramane de vazut cum se vor comporta Trump si Un la intalnire si daca isi vor strange mainile sau daca vor purta discutii. Intalnirea dintre cei doi este invaluita in mister. Sursa foto: FPF

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea