Meniu pricipal

Primavara este aproape, chiar daca vremea ne mai da batai de cap, iar specialistii in hairstyle recomanda aceasta tunsoare pentru o primavara de exceptie. Iata cum arata tunsoarea care a revolutionat industria hairstyle-ului.

Pentru ca reprezentantele sexului frumos sa fie in trend si in pas cu moda, specialistii recomanda tunsoarea pixie, asta pentru doamnele si domnisoarele care prefera un look mai nonconformist. Acest gen de tunsoare este perfecta pentru zilele calde care urmeaza sa vina deoarece se caracterizeaza prin purtarea parului scurt, tuns in scari sau drept. Potrivit adevarul.ro, hairstylist-ul Alin Stancu spune: ”Tunsoarea pixie poate sa fie dreapta sau in scari, insa alegerea trebuie aleasa si in functie de forma fetei, dar si a firului de par...”. Asadar daca vreti sa fiti in trend cu moda si sa aveti o primavara perfecta, adoptati acest stil.

Sursa foto: Fustany

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea