Meniu pricipal

Caitlyn Jenner este una dintre cele mai cunoscute personalitati din lumea showbizz-ului. Fostul sot al mamei lui Kim Kardashian, devenit femeie intre timp, a postat o fotografie ce face deliciul internautilor de pe Instagram.

Cunoscuta pentru ca a facut operatia de schimbare de sex si si-a spus povestea lumii intregi, Caitlyn a socat de multe ori prin simpla prezenta sau prin povestile de viata marcante. De curand aceasta a postat o fotografie pe Instagram prin care le arata urmaritorilor ei ce a patit la nas.

A trebuit sa apeleze la chirurgia plastica pentru a rezolva o problema de la razele solare. Se pare ca vedeta s-a expus prea mult timp razelor solare. Internautii nu au ratat ocazia sa fac glume pe seama pataniei. Un utilizator a scris: ”Arati ca un clovn. Imi pare rau, dar asta este atat de amuzant.”Iata poza: 

Sursa foto coperta: Time.com

Sursa foto articol: Instagram

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea