Meniu pricipal

Andrei Gheorghe a fost mult timp un reper in jurnalismul profesionist din Romania. Fie ca vorbim de presa scrisa sau de televiziune, jurnalistul nu s-a ferit sa-i critice dur pe conducatorii tarii sau pe persoanele publice care treceau pragul emisiunilor moderate de el. Dan Negru, unul dintre apropiatii acestuia, a facut o declaratie dura referitoare la moartea jurnalistului.

Dupa moartea acestuia asistam la un val de simpatie fata de cine a fost Andrei Gheorghe pentru presa din Romania, chiar daca pentru mult timp aceeasi breasla l-a uitat sau l-a asezat intr-un colt al nepasarii. Una dintre cele mai dure reactii la moartea lui Andrei Gheorghe vine de la cunoscutul prezentator de televiziune, Dan negru.

Acesta a postat urmatorul mesaj pe pagina personala de Facebook: E ipocrita și mizerabila breasla mea! Il omagiază azi in toate titlurile dar de multă vreme l-a ignorat total! Când venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta “nu mai are public”! Prea deștept, liber și citit pentru breasla asta, azi! Am vorbit cu Mile Cărpenișan, trist, doborât și dat afara din breasla dar după moartea lui, aceeași breasla îl punea pe prima pagina. Pe Iosif Sava l-au dat afara din TVR și apoi, după moarte, i-au pus un bust pe coridoare. Mizerabila și ipocrita breasla! 

Tot Dan Negru isi aminteste de una dintre discutiile pe care le-a avut cu Andrei Gheorghe in care il chema la emisiunea ”Te pui cu blondele”, pe care o modereaza la postul de televiziune la care lucreaza: “Nu fi bou! Nu ma mai chema!” asa mi-a refuzat ultima data Andrei Gheorghe invitația de a veni in show-ul meu! Eram in restaurantul Nobil din Chișinău, lucram amandoi pentru PrimeTV și îl tot băteam la cap sa vina invitat la “ Blonde” împreuna cu Vadim Tudor. Ma refuza mereu! Acolo, la Chișinău, când voia sa nu pricep ce spune o rupea pe rusește cu cei din jur! Cand a fost arestat pe motiv ca ar fi consumat droguri, PRO TV nu s-a dezis de el, mai mult de atât, bossul Pro, Adrian Sarbu l-a susținut public.” 

Voi ce parere aveti despre moartea jurnalistului?

Sursa foto: RTV.net 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea