Meniu pricipal

Nunta anului va fi, de departe, cea a printului Harry cu fosta actrita Meghan Markle. Cei doi au dovedit pana acum in repetate randuri ca se iubesc, doar ca a aparut un controversat contract prenuptial pe care Harry refuza sa il semneze.

Casatoria celor doi se va desfasura in luna mai a acestui an, mai exact pe data de 19. La eveniment sunt asteptati sa participe toate capetele incoronate ale lumii si vedete de talie internationala. In presa au aparut, in ultimele zile, informatii potrivit carora printul refuza semnarea unui contract prenuptial care sa ii protejeze averea de o eventuala despartire.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, Harry este convins de faptul ca mariajul va fi unul de durata si ca nu se va pune problema unei separari. Contractul prenuptial ar urma sa ii apere averea de circa 30 de milioane de lire. Aceleasi surse au declarat si faptul ca motivul invocat pentru semnarea contractului ar fi fost prima casatorie a viitoarei printese care a durat doar doi ani.

Sursa foto: Sky News

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea