Meniu pricipal

Oana Zavoranu a atacat dur industria showbizz-ului din Romania. Aceasta a postat o fotografie insotita de un mesaj destul de categoric, noi credem ca are dreptate.

In urma cu cativa ani, industria showbizz-ului din tara noastra era la un nivel mult mai decent decat acum. Desi  in perioada aceea asistam la scandaluri si despartiri, parca nu vedeam atatea vedete aparute peste noapte care se perindau pe la tv sa spuna cu cine s-au mai culcat si ce batai au incasat de la parteneri. Se pare ca si Zavo regreta acea perioada si a postat o fotografie care o infatiseaza pe coperta unei reviste.

Fotografia este insotita de mesajul: ”Cand era Showbizz-ul Showbizz, existau si reviste, si emisiuni pe bune, si telenovele adevarate, nu doar manele, cazuri sociale, mocangioaice, bloghiste hamesite si cretine, si influencere MY ASS..gen... Mai conta si emanciparea, frumosul..nu doar tembelizarea.”Iata postarea: 

Sursa foto articol: Oana Zavoranu Instagram 

Sursa foto coperta: Click

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea