Meniu pricipal

Celebrul Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani. Acesta a fost unul dintre cei mai cunoscuti fizicieni din lume, in urma teoriilor pe care le-a elaborat cu privire la Univers. Iata care este averea acestuia.

Dupa o viata pe care a petrecut-o, aproape in totalitate, intr-un scaun cu rotile din cauza bolii de care suferea, Stephen Hawking se retrage la stelele despre care a vorbit atat de mult in cartile sale si in cursurile pe care le preda.

Viata fizicianului nu a fost una usoara. A fost diagnosticat cu o boala rara la varsta de 21 de ani, atunci cand a simtit o slabiciune a muschilor. Medicii i-au mai dat doar doi ani de trait. In ciuda predictiilor sumbre ale oamenilor in halate albe, Stephen s-a incapatanat si si-a dus boala inca, mai bine de jumatate de secol. Chiar daca in ultimii ani acesta nu isi mai putea folosi trupul deloc, a continuat sa predea si sa scrie cu ajutorul unui scaun special conceput pentru el de un prieten.  Fizicianul s-a folosit de toate mijloacele posibile de comunicare pentru a transmite cat de important este universul, aparand in mai multe show-uri de televiziune animata.

Averea fizicianului se ridica la aproximativ 17.000.000 de euro si va fi impartita intre cei trei copii pe care acesta ii are. Sursa foto: WCTV 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea