Meniu pricipal

Insula Iubirii este una dintre cele mai urmarite emisiuni de la noi. Intrigile, pasiunile interzise si dramele concurentilor tin cu sufletul la gura telespectatorii. Chiar daca a fost concurenta sezonul trecut, Diana nu se opreste din a-si uimi fanii. Aceasta a postat o fotografie spectacol cu burtica de gravida.

Diana a fost una dintre cele mai controversate apartitii din cadrul show-ului tv, aceasta a intrat in competitie alaturi de Ben, doar ca nu a durat mult si s-au despartit in urma infidelitatilor din cadrul reality show-ului. Cu o atitudine directa si mereu surprinzatoare, Diana nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume atunci cand a simtit nevoia.

Dupa ce a format un cuplu cu Aurel, fostul iubit al Alexandrei, tot din cadrul emisiunii, acestia si-au anuntat despartirea cu surle si trambite.

Astazi, fosta concurenta isi etaleaza burtica de Gravida printr-o fotografie postata pe instagram. Noi ii dorim sarcina usoara si suntem curiosi cu ce ne va mai surprinde Diana. Iata fotografia:

Sursa foto: Instagram 

Sursa foto coperta: Romania TV

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea