Meniu pricipal

Cea mai asteptata nunta a anului este, de departe, nunta printului Harry si a actritei Meghan Markle. Cei doi sunt mai mult decat indragostiti si nu se feresc sa arate acest lucru. Se pare ca Meghan Markle a fost ”rapita. De ce? Aflati raspunsul in articol.

Serviciile secrete Britanice au pus la cale toata isprava, deoarece toti membrii familiei regale au parte de o ampla pregatire in caz de urgenta majora. Pregatirea a durat aproximativ doua zile, timp in care Meghan Markle a fost supusa unor exercitii reale de salvare.

Unul dintre acestea a presupus punerea la cale a unei rapiri. Un ofiter de elita a declarat ca aceste exercitii sunt benefice pentru cei care fac parte din familia regala, deoarece trebuie sa stie cum sa se descurce in situatii de criza. La exercitiu Meghan a fost invatata cum sa comunice cu rapitorii si cum sa-si pastreze calmul. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea