Meniu pricipal

Cu totii stim ca moda este intr-o continua schimbare, iar de cele mai multe ori, multi dintre noi nu o intelegem. Iata ce a aparut in moda de ultima ora.

Despre moda se scriu sute de pagini zilnic, iar cu cat aparitiile sunt mai ciudate, cu atat mai mult exista posibilitatea de a cataloga ”ciudatul” ca fiind fashion. Dovada a ciudateniilor aparute in moda, sta un cont de instagram care demonstreaza ca moda este dus la o noua extrema.

Facal Matter (in traducere Excrement), este o pagina pe celebra retea de socializare in care sunt postate fotografii cu moda actuala. Aparitiile consta in machiaj extrem, haine puternic colorate si incaltaminte iesita din comun.

Contul are aproape 200.000 de fani si este creatia unui cuplu din Montreal. Hannah Rose si Raj Bhaskaran sunt cei doi care duc moda la un alt nivel. Acestia spun ca scoala de moda la care au studiat a fost mult prea tehnica si ca nu le-a oferit posibilitatea de a-si da frau liber imaginatiei, spune Bhaskaran intr-un interviu pentru Vogue.

Sursa foto: Instagram

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea