Meniu pricipal

Israela Vodovoz a fost, o buna perioada de timp, una dintre cele mai urmarite persoane publice de la noi. Aceasta a atras atentia publicului in anul 2008 cand s-a casatorit cu Liviu, un barbat cu cativa zeci de ani mai mic decat ea.

Desi au tinut prima pagina a tabloidelor si viata lor parea a fi una perfecta si lipsita de griji, cei doi aveau probleme mari in viata de cuplu. Liviu avand probleme cu alcoolul si fiind destul de violent. In anul 2016 decid separarea si se pare ca de atunci Israela nu s-a mai simtit bine.

Israela este o fosta balerina de succes si femeie de afaceri, iar averea ei este de aproximativ 50.000.000 de euro, din spusele apropiatilor. Se pare ca in anul 2014 femeia si-a facut testamentul pentru a nu exista probleme dupa decesul acesteia. Se pare ca testamentul a fost scris pentru a-l proteja pe Liviu, sotul ei deoarece in jurul vedetei tv erau mai multe persoane care ravneau la banii din conturi.

Israela a fost gasita decedata in casa ei, in data de 9 martie, iar din informatiile aparute in presa inmormantarea va avea loc in Israel. In ultima perioada aceasta nu a mai fost vazuta in public deoarece a ales sa se izoleze din cauza astmului de care suferea.

Sursa foto: Facebook Israela

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea