Meniu pricipal

Nunta regala a printului Harry si a actritei Meghan Markle se apropie cu pasi repezi, iar lista de invitati prinde contur. Acestia au invitat un numar astronomic de persoane la nunta lor.

Printul Harry si Meghan Markle sunt un cuplu fericit, acestia au ales sa isi legalizeze iubirea in luna mai a acestui an. Un subiect fierbinte l-a reprezentat lista de invitati a cuplului regal.  Pe langa cele mai importante personalitati ale lumii, acestia au facut si o lista separata de invitati din randul oamenilor obisnuiti.

Asadar, la nunta regala din luna mai vor participa si un numar de 2640 de persoane din diferite medii sociale. Invitatii au fost selectati pe baza unor criterii atent alese de cuplul regal, varsta, activitatea si aportul adus tarii au constituit un avantaj. Invitatii vor putea urmari sosirea mirilor si a celorlalti invitati, dar si plecarea cu trasura a proaspatului cuplu regal. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea