Meniu pricipal

Nunta regala a Printului Harry cu actrita Meghan Markle se apropie iar lista cu invitati este aproape gata. Doar ca lipseste un nume important de pe ea.

Sora viitoarei printese se pare ca nu este pe lista de invitati, potrivit unor surse apropiate familiei. Pana cand vom vedea daca este adevarat sau nu, stim exact ca sora vitrega a actritei este una dintre persoanele din familie care au dat publicitatii mai multe detalii importante din copilaria celor doua.

Se pare ca sora actritei a afirmat la un moment dat faptul ca aceasta a crescut-o timp de 12 ani pe Meghan. Tot aceasta a mai declarat ca nu si-ar dori sa apara in atentia presei din intreaga lume si ca prefera sa stea deoparte. Pana la nunta din luna mai a acestui an nu stim cu exactitate care vor fi invitatii, insa, cu sigutanta, intreaga planeta va urmari evenimentul.    

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea