Meniu pricipal

Catalin Cazacu, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni motociclisti din Romania, este si unul dintre cei mai ravniti barbati din tara noastra. Iata ce se zvoneste despre el si Claudia Pavel.

Dupa mai multe relatii esuate, motociclistul parea ca si-a gasit linistea sufleteasca alaturi de o tanara frumoasa. Asta pana cand a intrat in faimosul concurs Exatlon Romania, acolo unde a intalnit-o pe Claudia Pavel, iar apropierea dintre ei a fost evidenta inca de la prima editie a concursului.

In randul telespectatorilor fideli si nu numai s-au ridicat intrebari referitoare la o posibila idila a celor doi. Mai multi apropiati din anturajul acestora si-au pus intrebari despre o eventuala poveste de iubire intre Claudia si Catalin. Chiar Anda Adam a declarat ca Sunt liberi si tineri. Pot face ce vor ei. 

Dupa eliminarea Claudiei din concurs, aceasta a declarat ca Adevarul a fost distorsionat. Noi nu am facut sex, asa cum s-a lasat sa se inteleaga. Catalin este un om extraordinar si m-a ajutat mult in concurs. M-a impins sa continui si ii voi fi recunoscatoare toata viata. 

Voi ce parere aveti despre apropierea celor doi?

Sursa Foto: Unica

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea