Meniu pricipal

Traim in era vitezei si a timpului limitat, iar daca ai un job solicitant si te mai afli si intr-o relatie se poate ca aceasta sa aiba de suferit din cauza neatentiei in cuplu. Iata care sunt cele trei reguli simple pe care ambii parteneri ar trebui sa le urmeze.

1. Asculta 

Chiar daca dupa o zi de lucru in care ai avut mult prea multe pe cap si seful te-a terorizat, ajungi acasa si partenerul te intreaba diferite lucruri, asculta-l. Ascultarea joaca un rol important in viata de cuplu si ofera siguranta partenerilor.

2. Comunicarea 

Ca o relatie sa mearga din toate punctele de vedere, trebuie sa existe comunicare. Indiferent de forma ei aceasta nu trebuie sa lipseasca din cuplu.

3. Respectul fata de sine 

Respectul fata de sine si de cel de langa tine denota faptul ca relatia este pe un fagas normal. Atunci cand oferi respect celui iubit, iti va fi intors inzecit.

Sursa foto: Queiet Revolution

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea