Meniu pricipal

Sexul, candva un subiect taboo, a devenit parte a vietii noastre. Nu mai este cazul sa ne ascundem dupa deget, toata lumea il practica inca din cele mai vechi timpuri.

Ceea ce se schimba pe parcursul evolutiei noastre umane, este faptul ca am trecut de perioada in care fetele trebuiau sa-si pastreze virginitatea pana la casatorie. Rareori mai intalnim cazuri in care femeia isi pastreaza puritatea pana in ziua nuntii. Se pare ca Pam Shaw, o femeie in varsta de 76 de ani, nu tine cont de schimbarile lumii si si-a pastrat virginitatea pana la venerabila varsta pe care o are. 

In ciuda faptului ca aceasta a fost toata viata cantareata de cabaret, iar de cele mai multe ori aceste femei erau asemuite cu femeile de moravuri usoare, Pam a reusit sa-si pastreze puritatea pana la aceasta varsta. Aceasta spune ca a fost toata viata ocupata cu cariera si ca nu a avut timp de o relatie serioasa, iar de aventuri nici nu se pune problema. 

Sursa Foto: Screener

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea