Meniu pricipal

In mai putin de trei luni, planeta va trece printr-un moment istoric. Vom asista la cea mai asteptata nunta a anului, Printul Harry si Meghan Markle isi vor uni destinele intr-un cadru de vis. Se pare ca din ce in ce mai multe celebritati vor sa ii fie aproape actritei, ajunsa printesa peste noapte. Ultima dintre ele este chiar Victoria Beckham.

Se pare ca cele doua s-au apropiat chiar in momentul in care actrita s-a mutat la Londra, inainte de logodna cu ravnitul print. Apropiatii celor doua au declarat ca Meghan a inceput sa o contacteze pe Victoria pentru a-si construi o noua garderoba, deoarece printesei ii place mult stilul elegant, dar practic al Victoriei. Aceasta din urma nu a dat cu piciorul unei astfel de dorinte si se pare ca i-a devenit apropiata lui Markle, ba chiar isi scriu destul de des mesaje. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea