Meniu pricipal

Perioada anilor 90 a fost una dintre cele mai importante in industria muzicala. Trupele de fetiscane faceau furori si vindeau sute de mii de bilete la concertele lor. Sa asistam astazi oare la o revenire in forta a acestei trupe?

Vorbim despre Spice Girls, fetele care au facut inconjurul lumii cu melodiile lor, adunau zeci de mii de fani la concerte si erau iubite de orice adolescent. Desi s-au despartiti, fetele, acum femei, au ramas prietene bune si nu se feresc sa spuna asta. In ultimi ani s-a conturat ideea unei reveniri in forta a trupei Spice Girls, cel putin pentru un turneu mondial de rememorare ale acelor vremuri.

Nu stim daca acest lucru se va intampla, insa, ce stim cu siguranta este faptul ca fetele s-au reunit pentru un selfie care a facut furori pe retelele de socializare. Iata si poza care a strans aproape doua milioane de like-uri pe Instagram:

Tu ce parere ai, ti-ar placea sa le vezi intr-un concert? 

Viptim- We style your life!

Sursa foto coperta: FreeImages

Sursa foto articol: Instagram

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea