Meniu pricipal

Nu mai este o noutate faptul ca sistemul medical din Romania este unul infect, corupt si plin de nevoi. Spitalele din tara noastra se confrunta cu mai multe probleme, printre care una dintre cele mai frecvente este comportamentul medicilor si al personalului auxiliar. Cazul de astazi vine din Pucioasa, acolo unde familia unei paciente s-a lovit de un comportament grotesc din partea celor care ar fi trebuit sa aiba grija de sanatatea femeii.

Totul s-a intamplat la Spitalul Orasenesc Pucioasa, acolo unde familia unei paciente in varsta a fost agresata de catre medicul care trebuia sa aiba grija de femeie. Ginerele acesteia a facut publice, prin intermediul unei retele de socializare, o serie de imagini si informatii care va pot afecta emotional. Barbatul spune urmatoarele:  Ieri 18.01, in jurul orelor 17:30 m-am prezentat la urgenta spitalului orasanesc Pucioasa cu bunica sotiei mele, datorita faptului ca prezenta dureri abodminale acute. Doamna de garda de la urgente, i-a facut o perfuzie cu glucoza si algocalmin. Dupa ce s-a terminat perfuzia mi-a recomandat sa o iau acasa ca analizele de sange sunt bune si ca nu prezinta nici un risc. La insistentele noastre s-a hotarat sa o vada si un chirurg. 

Nimic anormal pana aici, doar ca problemele au inceput in momentul in care au ajuns la usa chirurgului. Barbatul isi continua relatarea: Doctorul cand a vazut-o pe bunica a inceput sa vorbeasca pe un ton agresiv si inuman la adresa ei si la adresa sotiei. A spus ca de ce am venit la spitalul Pucioasa si de ce nu m-am dus la Targoviste. Doctorul vazand ca sotia mea este insarcinata (7 luni) i-a spus “Copilul tau o sa iasa un handicapat!” Dupa cele intamplate sotia a inceput sa planga si m-a sunat pe mine, eu fiind in acesta perioada la parter langa hainele bunicii. Eu am urcat la etajul 1 si am vrut sa stiu unde este doctorul si care este numele lui pentru a avea o discutie cu dansul. Doamnele asistente nu a vrut sa imi comunice numele doctorului. Am deschis usa la primul cabinet de pe palier, acolo era dansul, cand m-a vazut a iesit la mine violent, m-a strans de gat si a inceput sa dea cu pumnii in mine, in zona fetei. Eu am pus mana din instinct la cap, el a continuat sa ma loveasca, provocandu-mi la nivelul palmei dreapta, partea dorsala exfoliatii ale pielii si contuzii la antebratul stang. 

Mai mult, barbatul afirma ca medicul a incercat sa o loveasca pe femeia insarcinata cu piciorul in burta, aceasta reusind sa se fereasca si sa evite o posibila afectare a sarcinii. Vezi video AICI.

Sursa foto: Facebook 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea