Meniu pricipal

Avand in vedere contextul politic actual, dar si schimbarea a doua guverne- urmand sa fie investit al treilea- Romania se indreapta cu pasi repezi spre un adevarat colaps din toate punctele de vedere.

Romania ultimului an a aratat intregii lumi ca a devenit tara tuturor posibilitatilor din punct de vedere politic, unele decizii intrecandu-le chiar si pe cele ale controversatului presedinte Donald Trump. De la protestele #REZIST care dureaza de aproape un an, pana la schimbarea a doua guverne, tara noastra arata mai rau decat in anii 90 din punct de vedere al insabilitatii politice.

Se vede clar cum in ultimii ani tara noastra a pierdut din toate punctele de vedere, la mai toate capitolele. Deciziile politice au starnit controverse, au scos oameni in strada, au manipulat masele si au generat un haos total in vietile romanilor.

Oare sa fie Romania o tara pierduta, in care coruptia stapaneste toate institutiile statului? Mai exista speranta de redresare politica? Sa se mai astepte romanii la o schimbare?

Raspunsurile la aceste intrebari le putem oferi doar noi, atunci cand vom avea un stat capabil sa conduca o tara aflata in declin. Schimbarea incepe odata cu noi, atunci cand vom constientiza faptul ca trebuie sa luam atitudine in ceea ce priveste principiile morale ale romanilor. Romania a devenit o tara pierduta din momentul in care se vede clar cum coruptia si setea de putere a luat avant si da senzatia de neputinta a poporului in fata celora care o sustin.

Sa nu uitam un lucru, noi suntem cei care i-am pus pe politicieni acolo sa ne faca traiul mai bun, sa ne reprezinte cu fruntea sus, dar tot noi suntem cei care ne plangem de performatele lor politice. Incotro ne indreptam?

Sursa foto: CNN

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea