Meniu pricipal

Cel mai asteptat eveniment al anului 2018 este, de departe, casatoria Printului Harry cu actrita Meghan Markle. Familia Regala a Regatului Unit este foatrte incantata de noul cuplu regal, dar ce nume de familie va purta noua printesa? Iata raspunsul in articolul de mai jos.

Anuntata pentru data de 19 mai, casatoria celor doi este asteptata cu sufletul la gura de sute de milioane de monarhisti din intreaga lume. Acest eveniment este unul de o amploare iesita din comun, iar mai toata lumea are intrebari cand vine vorba de acesta. Una dintre cele mai frecvente este aceea legata de noul nume de familie pe care actrita il va primi dupa casatoria cu Harry.

Dupa o decizie luata in anul 1960 de catre Regina si Printul Philip, se arata ca toti descendentii lor sa se distinga de restul familiei regale. Windsor fiind numele de familie utilizat de toti descendentii necasatoriti ai regelui George al V-lea. Asadar noii veniti in familia regala vor purta numele de Mountbatten-Windsor, o combinatie ce reflecta numele Reginei si pe cel al Printului Consort. Se arata intr-un comunicat pe siteul oficial al Casei Regale.

Sursa Foto: Cosmopolitan 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea