Meniu pricipal

Majoritatea statelor din intreaga lume au incercat, unele au si reusit, sa implementeze democratia. Totusi, mai exista si tari in care dictatura face legea. Iata cateva aspecte private din copilaria liderului de la Phenian. Toate acestea au iesit la iveala datorita unui fost angajat al familiei dictatorilor.

De curand un fost bodyguard al familiei Kim a facut o serie de afirmatii care, cu siguranta, l-ar infuria pe Kim Jong Un. Viata de copil al unui sef de stat nu este una usoara. Presiunea mediatica, restrictiile si eticheta sociala pot afecta starea psihica a unui copil de presedinte. Cand vine vorba de familiile dictatorilor putem spune ca restrictiile se multiplica.

Un fost angajat al familiei Kim a afirmat despre actualul lider de la Phenian ca era un copil retras si plin de probleme legate de comportament. Lee Young-guk a fost angajat in anul 1994 pe postul de bodyguard, iar acesta a avut ocazia sa se invarta in cele mai restranse cercuri ale dinastiei dictatoriale.

Lee isi aminteste despre copilul Kim ca era un copil retras si nu avea cu cine sa se joace. Era inconjurat de adulti care se ocupau de educatia lui si se jucau cu el. 

Lee a incercat sa fuga de mai multe ori din Coreea de Nord, in prezent se fla in China si incearca sa obtina azil politic in Canada. Sursa foto: Google images

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea