Meniu pricipal

Una dintre cele mai puternice companii americane, Apple, are probleme mari si i se aduc acuzatii grave. Iata de ce este acuzat renumitul mar.

Una dintre cele mai puternice companii din domeniul IT, la nivel global, se confrunta cu probleme mari semnalate de utilizatorii ei. Cateva sute de mi de francezi au atras atentia ca au probleme cu telefoanele Iphone dupa ce compania ar fi redus prin update-uri ale softului durata de viata a bateriei si incetinirea functionarii aplicatiilor.

Ba mai mult plangerile vin din intreaga lume de la utilizatori care se declara nemultumit de functionarea telefoanelor, dupa ce Apple a scos pe piata noua generatie de telefoane. Se spune ca Apple controleaza telefoanele si le incetineste functionalitatea pentru a-i determina pe utilizatori sa achizitioneze noile produse. Specialistii afirma ca acest scandal ar putea duce colapsul companiei, in urmatorii ani, daca acestia nu vin cu explicatii pertinente pentru a desminti acuzatiile.

Sursa foto: Financial Post

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea