Meniu pricipal

Cunoscut pentru faptul ca este cel mai controversat presedinte din istoria Statelor Unite, Donald Trump nu se desminte si ajunge din nou in centrul unui scandal.

In fotoliul de la Casa Alba ar trebui sa stea cel mai puternic om al planetei, cel putin asa este supranumit presedintele Statelor Unite. Cand vine vorba despre actualul presedinte, putem spune despre el ca este cel mai puternic om al planetei in materie de scandaluri si afirmatii controversate. Odata ajuns in Biroul Oval Trump a socat pe toata lumea, campania agresiva si defaimatoare pe care a dus-o, scandalurile sexuale si ideile fantasmagorice il plaseaza pe Trump pe primul loc al topului celor mai controversati oameni din istorie.

Ultimul scandal, in mijlocul caruia se afla, este tot unul sexual. Acesta este acuzat ca a cumparat tacerea unei actrite de filme porno pentru a nu divulga faptul ca au intretinut relatii sexuale in 2006. Unul dintre apropiatii presedintelui ar fi oferit suma de 130.000 de dolari actritei in timpul campaniei electorale din 2016, totul pentru a ascude relatiile extraconjugale ale lui Trump. Informatia a fost publicata in cunoscutul ziar The Wall Street Journal.

Sursa foto: CrazyWorldLife

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea