Meniu pricipal

Anul 2018 se anunta a fi unul important nu doar pentru Casa Regala a Marii Britanii ci si pentru intreaga planeta care asteapta marele eveniment. Printul Harry se casatoreste cu actrita Meghan Markle. Iata motivul pentru care cuplul regal se grabeste sa faca nunta.

Si-au anuntat logodna la finalul anului trecut, de atunci presa si opinia publica se intrec in a face afirmatii care de care mai ciudate despre noul cuplu regal. Toata lumea asteapta sa vada cum va decurge nunta regala pentru care se vor scoate din buzunare cateva sute de milioane de lire sterline.

Anuntata pentru luna mai a acestui an, nunta celor doi este organizata pe repede inainte. Motivul este unul morbid. Una dintre cauzele organizarii atat de rapide a nuntii, sustine presa din regat, este varsta inanintata a reginei si a printului consort. Harry si Meghan se tem de o eventuala moarte a Elisabetei sau a Printului Philip. De altfel acestia au afirmat faptul ca isi doresc ca toti membri familiei regale sa participe la fericitul eveniment.

Sursa Foto: Travel Leisure

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea