Meniu pricipal

 

Casa Rgala a Marii Britanii are unele dintre cele mai ciudate si stricte reguli care nu trebuie incalcate. Totusi, cand vine vorba de eticheta Casei Regale, regasim o lista lunga si ciudata de interdictii pe care acestia le impun. Iata cateva dintre aceste reguli.

1. Este interzis consumul de usturoi

Ti-ai imaginat cum ar fi sa stai de vorba cu Regina Elisabeta, iar dispre aceasta sa vina un miros de usturoi? Ar fi ciudat, nu?

2. Consumul de homar si scoici este interzis.

Familia Regala interzice membrilor acesteia consumul fructelor de mare. Ingrijorarea vine din cauza faptului ca acestea pot fi otravitoare.

3. Fara selfie-uri.

Majoritatea oamenilor de pe planeta sunt obisnuiti sa faca selfie-uri pentru a imortaliza diferite momente ale vietii lor. Familia regala interzice total acest gest deoarece il considera unul nepoliticos.

4. Fara Facebook sau orice alta retea de socializare.

Familia regala interzice total utilizarea retelelor sociale. Membri acesteia nu pot detine conturi pe aceste retele si nu pot posta fotografii asa cum toti o facem. Ti-ai imaginat cum ar fi viata fara facebook? Suntem curiosi cum va rezista cea mai noua membra a familiei regale, Meghan Markle (viitoarea sotie a Printului Harry), deoarece aceasta are cateva milioane de urmaritori pe mai multe retele de socializare.

5. Sunt interzise autografele.

Mostenitorul Coroanei Britanice, Printul Charles, s-a lovit de cateva ori de aceasta situatie. Acestuia i-au fost cerute autografe pe diferite obiecte de catre mai multe persoane. De fiecare data acesta a refuzat politicos spunand: Imi pare rau, dar nu imi dau voie sa fac asta. 

6. Sunt interzise jocurile de societate.

Ti-ai imaginat vreodata viata fara Monopoly, Nu te supara, frate!, Activity sau orice alt joc pe care sa il joci intr-o duminica cu prietenii? Afla ca un membru al familiei regale a primit un joc de Monopoly. Dupa ce acesta a ajuns la palatul Buckingham cu cadoul buclucas, a fost pus imediat sa inapoieze jocul de Monopoly deoarece membrilor familiei regale le este interzisa cumpararea sau vanzarea de proprietati, fie ele si de carton.

Suntem curiosi daca, acum, iti mai doresti sa-l intalnesti pe acel print si sa faci parte dintr-o familie regala. Viata de print sau printesa nu este una atat de usoara. Noi ne oprim aici, insa lista poate continua cu si mai multe reguli ciudate pe care membri Familiei Regale trebuie sa le respecte.

Sursa foto: YourNewsWire

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea