Meniu pricipal

Desi pareau familia perfecta, se pare ca nu este chiar asa. Scandalurile se tin lant de viata fostului mare tenismen, Ilie Nastase. Brigitte a postat un mesaj sfasietor pe o retea de socializare. Vezi care este motivul divortului.

Ilie Nastase a fost pentru mult timp unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania. Chiar acesta declara ca a avut relatii cu sute de femei. Totusi, doar cateva au reusit sa-i puna capac fostului jucator de tenis, una dintre ele este Brigitte Sfat. Aceasta a postat astazi un mesaj cutremurator la adresa fostei neveste a lui Ilie. Invevitabilul s-a produs si, din cate se pare, Brigitte si-a anuntat divortul de Ilie. Iata ce mesajul emotionant: 

Astazi, 12 iulie , anunt oficial divortul de Ilie. Nu pentru ca m a inselat. Pentru ca m am saturat de nesimtirile fostei sotii.de faptul ca non stop isi foloseste copiii sa ii ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta data, o masina noua.
I am dat un mini cooper , cu 30000 km la bord, si a facut un scandal monstru.
Vreau sa intelegeti faptul ca anul trecut sotul meu i a mai dat acestei dudui 1200000€......iar in fiecare an peste 300000 €, in conditiile in care eu imi rupeam spatele cu bitum si tot felul de lucrari de santier pentru cativa banuti.....
Eu nu am primit NICIODATA de la Ilie vreo masina.

Viptim- We style your life!

Sursa foto: Fcebook Brigitte Nastase

Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea