Meniu pricipal

Familia Regala a Regatului Unit este una dintre cele mai importante familii de pe planeta. Fara doar si poate, atunci cand pomenim de ei ne aducem aminte de Printesa Diana supranumita Regina Inimilor. Astazi va prezentam cateva detalii pe care nu lea-ti cunoscut despre faimoasa printesa.

Inca de la prima aparitie in public, alaturi de Charles, Diana a fost o prezenta incantatoare, iar poporul Britanic si-ar fi dorit-o ca Regina. Numai ca jocul la dublu al lui Charles nu a facut posibila o astfel de realizare. Iata un top 5 al lucrurilor pe care nu le stiati despre Printesa Diana:

1. A fost cea mai fotografiata persoana din istoria moderna a Familiei Regale. Cu totii stim ca papparazzi au urmarit-o pe Diana non-stop. Orice fotografie noua cu Lady D tinea prima pagina a ziarelor din intreaga lume. 

2. Fotografii care au urmarit-o in seara accidentului au fost gasiti vinovati pentru producerea tragediei. Chiar daca nu stim cu exactitate ce s-a intamplat in tunelul din Paris, printre altele, un numar de 7 fotografi au fost dusi la politie pentru audieri in acea noapte, iar ulterior au fost gasiti vinovati si condamnati.

3. Soferul care a condus masina in noaptea tragediei a fost gasit cu alcolemia de trei ori peste limita admisa in Franta si de doua ori peste limita admisa in Anglia.

4. Un numar de peste 80 de fotografii au fost facute in acea seara la locul accidentului. Acestea au ramas bine pastrate in arhivele politiei Franceze. Ele nu au fost facute publice nici pana astazi.

5. Printesa Diana ramane una dintre cele mai iubite personalitati din istoria regenta a Monarhiei Britanice. Aceasta a intrecut-o chiar si pe Regina Elisabeta II.

Chiar daca nu stim ce s-a intamplat in noaptea aceea, Printesa Diana a avut o viata grea din toate punctele de vedere. Chiar si la 20 de ani de la disparitia ei aceasta inca mai starneste interesul. Ea va ramane pentru eternitate Regina Inimilor de pe intreaga planeta, reusind sa sparga barierele etnice, culturale, sexuale, politice si religioase.

Viptim- We style your life!

Sursa foto: Revista Teo.

Bogdan R. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea