Meniu pricipal

Celebrul artist este mai fericit ca oricand, acesta traieste o adevarata poveste de dragoste alaturi de Jwan Yosef, un artist suedez de origine araba. Iata ce a declarat despre nunta.

Chiar daca au trecut mai bine de 10 ani de cand a declarat ca este gay, Ricky Martin este mai fericit ca oricand, dupa cum chiar el declara. Potrivit unor surse din apropierea megastarului, se pare ca acesta se ocupa de pregatirea evenimentului in cele mai mici detalii. Pana acum nu se stie exact care este data fericitului eveniment si nici locatia, tot ce se stie este faptul ca nunta va avea loc in tara lui natala. Este de asteptat ca la nunta cantaretului sa participe cele mai mari vedete de la Hollywood, dar si artisti din industria muzicala. Intr-un interviu acordat Martin declara ca: Imi doresc sa fie ceva maret, grandios. 

Viptim- We style your life!

Sursa foto: Hello Magazine

Bogdan R. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea