Meniu pricipal

Rihanna este una dintre cele mai bine cotate cantarete la nivel mondial, aceasta are o avere impresionanta facuta din muzica. Chiar daca abilitatile ei vocale nu sunt dintre cele mai bune, dupa cum chiar fanii ei marturisesc, aceasta este mereu o aparitie notata cu WOW de public. Atunci cand esti vedeta, lumea se invarte in jurul tau, iar papparazzi nu te scapa din priviri. Se pare ca in ultimele luni, rihanna a cam fost scapata de sub privirile vigilente ale camerelor de luat vederi. Se pare ca a spus DA.

Fericitul barbat este unul dintre cei mai bogati arabi, pe numele sau Hassan Jameel. Potrivit mai multor publicatii, Jameel are o avere estimata la peste 1,2 miliarde de dolari. In acelasi timp, se pare ca cei doi s-au logodit in mare secret. Noi suntem curiosi cand o vom vedea pe fata rea- Rihanna in rochie de mireasa.

Viptim- We style your life!

Sursa Foto: Business Insider UK

Bogdan R. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea