Meniu pricipal

Casa Regala a Romaniei a transmis un comunicat prin care anunta urmatoarele lucruri cu privire la starea in care se afla Regele Mihai.

Luni, 26 iunie 2017, Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu au ajuns in Elvetia pentru a-i face o vizita Regelui Mihai. Potrivit Casei Regale starea de sanatate a regelui este fragila dar prezinta stabilitate. In acelasi comunicat trimis de Casa Regala a Romaniei se precizeaza faptul ca regele este in permanenta insotit de angajatii Casei Regale si de doua maicute ortodoxe. 

Dupa cum stim, anul trecut, Majestatea Sa Regele Mihai a luat hotararea de a se retrage din viata publica, delegandu-i tote atributiile Principesei Mostenitoare Margareta.

Majestatea Sa Regele Mihai nu a avut o viata tocmai usoara, fortat sa abdice, acesta a plecat in exil in Elvetia acolo unde a fost nevoit sa invete cum sa-si intretina familia. Tot in exil au fost nascute si cele cinci fiice ale sale.

Viptim- We style your life!

Sursa foto: Nasul TV

Bogdan R.  

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea