Meniu pricipal

Este patronul unui celebru brand de haine si a reusit sa il intreaca pe Bill Gates la capitolul miliarde. Astazi aflam povestea de succes a unuia dintre cei mai prolifici oameni de afaceri.

Este vorba despre patronul lanului de magazine ZARA, Amancio Ortega, acesta este fondatorul grupului de firme Inditex, care detine printre altele si brandul mai sus amintit. Actiunile grupului Inditex a urcat miercuri cu 2,5%, crescand si averea personala a fondatorului cu 1,7 miliarde de dolari, a relatat forbes.com citat de startup cafe. Amancio are o poveste de succes in spate.

Acesta a fost ajutor de croitor in Spania, iar ideea lui de Fast Fashion i-a adus miliardele din conturi. Pe scurt, ZARA scoate modele de haine pe banda rulanta care nu au voie sa stea in magazine mai mult de doua saptamani. Ca si la fast-food cresterea se bazeaza pe consumerismul din societatile vestice. Ortega spune ca cel care a condus de la inceput business-ul a fost clientul.

Totusi, topurile miliardarilor sunt relative, iar nimeni nu stie daca l-a intrecut cu exactitate pe Bill Gates, acesta din urma donand fundatiilor caritabile peste 36 de miliarde de dolari.

Tu ce parere ai?

Viptim- We style your life!

Sursa foto: History things

Bogdan R. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea