Meniu pricipal

Doamna modei italiene a murit la 80 de ani! Anuntul soc a adus un val de tristete in lumea modei din italia si nu numai. Astazi intram in culisele povestii de viata a celebrei creatoare.

Dupa ce a fost bolnava un timp indelungat, aceasta si-a dat ultima suflare in casa sa din Roma. Carla Fendi si-a dedicat intreaga viata modei. A intrat in firma la sfarsitul anilor 1950, potrivit evz.ro. Aceasta a urmat exemplul surorilor ei (Paola, Franca, Anna si Alda) si s-a pus pe treaba imediat. Dupa o perioada in care a ajutat la gestionarea celebrei firme, Carla Fendi a trecut la proiectare si in anii 1960 se ocupa de promovarea la nivel international a casei de moda. 

Datorita implicarii Carlei, firma reuseste sa sparga barierele Italiei si, intr-un ritm foarte alert, ajunge una dintre cele mai apreciate case de moda la nivel mondial. Carla Fendi a fost apreciata de toti mari designeri ai lumii printre care Karl Lagerfeld, acesta a avut o prietenie stransa cu creatoarea de moda si nu ezita sa o laude ori de cate ori a avut ocazia.

Potrivit aceleasi surse citate, creatoarea de moda se casatoreste in anii 1960 cu Candido Speroni cu care a avut o relatie de peste 50 de ani. Acesta declara la un moment dat: Nu m-a derajat niciodata sa am o sotie mai faimoasa decat mine. Dimpotriva, ma facea sa fiu orgolios.

Viptim- We style your life!

Sursa foto: The Peninsua Quatar

Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea