Meniu pricipal

Intr-o tara civilizata batranetea ar trebui sa fie decenta. Dupa o viata in care ai muncit si ti-ai sacrificat sanatatea ar trebui sa beneficiezi de lucruri minunate si de odihna dupa care ai tanjit mereu. Astazi iti prezentam un top al tarilor in care ar trebui sa iti petreci batranetea.

Realizat de revista International Living, topul prezinta cele mai bune tari in care sa te retragi la batranete.

Topul este deschis de Panama.

Aceasta tara din America Centrala ofera cele mai bune si atractive beneficii pentru pensionari. In acest segment intra reduceri la transportul in comun, energia electrica si la activitatile de divertisment. Costul vietii in Panama este mult mai scazut decat in multe tari din Europa. In privinta sistemului de sanatate, regiunea are medici buni, pregatiti in Europa sau in America.

Ecuador. Pe locul doi in topul realizat de revista mai sus amintita, Ecuadorul completeaza podiumul datorita beneficiilor oferite varstnicilor, locuintelor ieftine si climei excelente. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta luminei naturale, aceasta tara beneficiaza de 12 ore de lumina naturala zilnic, pe intreg parcursul anului.

Pe locul trei se situeaza Malaezia. Aceasta tara le ofera, celor care vor o viata linistita si fara griji, multe avantaje. Locuri impresionante de vizitat printre care cateva plaje tropicale si paduri greu accesibile. Daca va place agitatia sa nu uitam ca metropola Kuala Lumpur este locul potrivit pentru iubitorii de agitatie.

Topul mai este completat de Spania, Malta, Portugalia si Thailanda. Tu in ce zona a globului ai vrea sa iti petreci batranetea?

Viptim- We style your life!

Sursa foto: AOL.co.uk

Bogdan R. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea