Meniu pricipal

Foc si para in lumea modei internationale. Romania a cazut la mijloc in cel mai mare scandal al momentului din acest domeniu.

Aceele uneia dintre cele mai cunoscute creatoare de moda la nivel mondial, Tory Burch, au copiat fir cu fir o creatie a romanilor, veche din secolul XX, expusa la un muzeu din New York.

Noua colectie a celei mai bogate creatoare de moda din America se doreste a fi un real succes, doar ca internautii s-au revoltat atunci cand au vazut o geaca copiata unu la unu dupa o creatie romaneasca din secolul XX.

Acestia au inceput sa comenteze aproape isteric spunand ca acea creatie este un fake si ca ar trebui retrasa din colectie. Reprezentantii casei de moda au spus initial ca este o creatie inspirata din Africa, mai apoi schimbandu-si declaratiile spunand ca inrtr-adevar au ratat sa spuna ca acea geaca imita un produs romanesc. Dar indiferent de ce se intampla ei respecta femeile din toate culturile. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea