Meniu pricipal

Imagini dezolante au fost surprinse de o persoana in Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Timisoara. Vei ramane surprins de cum sunt tratati bolnavii.

Iata ce mesaj a insotit imaginile revoltatoare:

Romania secolului XXI! Spitalul Clinic de boli Infectioase "Victor Babes" Timisoara! Aceasta este sectia de boli infectioase care se zvonea ca a fost recent renovata! Este aceeasi sectie de tratare a bolilor infectioase in care pacienti cu diferite boli contagioase nu sunt izolati unii de ceilalti! Este sectia in care usile spitalului nu se inchid nici noaptea si asa numitii "vanzatori" se plimba la ora 23:00 pe holurile spitalului sa vanda pijamale si reviste! Este sectia in care duminica,medicii specialisti au liber,iar rezidentii nu sunt capabili sa-ti raspunda la intrebari si sa iti ofere ajutorul in caz de urgente! Este sectia in care nu mi s-a administrat "Vancomicina"(antibiotic) pentru ca nu se mai importa,chipurile!Am gasit aceeasi substanta in farmaciile Farmado,la un pret foarte mare....cred ca intelege toata lumea de ce nu se mai "importa". Este aceeasi sectie in care am fost pusa sa-mi cumpar toate medicamentele,ser fiziologic,glucoza,branule,seringi si kit-uri pentru perfuzii si totusi factura mea pentru "city-break-ul de 5 zile este exorbitanta! Din pacate,traim in tara in care sustinem tot felul de activitati si "tiganii" inafara sistemului medical care la ora actuala,in Romania,este strigator la cer!!! Acestea sunt adevaratele probleme existentiale ale tarii noastre,nu "miorita" sau "frunzulita"!!!

Se pare ca Romania merge spre o singura directie, cea a pierzaniei! Intreaga galerie AICI

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea