Meniu pricipal

Cu totii stim care au fost repercusiunile asupra populatiei in urma ultimei crize financiare mondiale. Milioane de oameni au ramas fara locuri de munca, iar statele lumii s-au infundat in datorii. Sa fie acesta inceputul unei noi crize?

Desi ne spreie pe toti, dovezile sunt din ce in ce mai clare, ca o noua criza financiara ne bate la usa. De vina sunt politicile duse la nivel mondial, scandalurile intre marile guverne ale lumii si situatia tot mai instabila a bancilor la nivel mondial. Totusi, primele semne au inceput sa apara, cel putin in Romania.

Ca un prim semn in ceea ce priveste aceasta noua criza economica este acela al preturilor din domeniul imobiliarelor, terenurile, casele sau apartamentele au inceput sa creasca in materie de pret vazand cu ochii. Un al doilea semn vine din partea bancilor care au inceput sa ofere, din nou, credite cat mai mari, fara sa ceara prea multe acte in schimb, practic se va ajunge din nou la celebrul credit cu buletinul.

Noi speram sa nu retraim o noua criza financiara deoarece ne aducem aminte ce repercusiuni a avut ultima criza prin care tara noastra a trecut, repercusiuni ce le simtim si astazi. Tu ce parere ai, crezi ca ne asteapta o noua criza economica?

Viptim- We style your life!

Sursa foto: Elllo

Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea