Meniu pricipal

Codin Maticiuc ne-a obisnuit cu stilul sau de viata excentric. Mereu in cluburile de fite ale capitalei, inconjurat de fete frumoase si sute de milioane aruncate pe sampanii scumpe, Codin demonstreaza ca, dincolo de toate acestea, este si un om care incearca sa ajute, atat cat poate, societatea.

Ultima ipostaza in care a fost surprins ne demonstreaza toate cele de mai sus. Mai exact, acesta a mers la spitalul Fundeni, impreuna cu Dorian Popa, pentru a vizita copilasii bolnavi de cancer, cu ocazia zilei de 1 Iunie, cunoscuta ca Ziua Mondiala a Copilului. Iata ce mesaj a postat pe Facebook: 

Cu Dorian Popa pentru fata de la #702

Astăzi am fost cu Doru la spitalul Fundeni la copiii bolnavi de cancer. De ce cu el? Ca e "vedeta mea de serviciu". Omul ăla care vine sa ajute oricum, oricand. E omul ăla care nu refuza vreodata o poza, un autograf sau sa vorbească cu cineva. 
Mi-amintesc ca eram la un moment dat prin țara si doua doamne foarte bătrâne l-au oprit sa-si faca poza cu el. Băiatul asta le-a pupat mâinile si obrajii cum nu-mi mai pupam eu bunica in ultimii săi ani de viața. 
Asa ca am fost azi. Cu cadouri pentru 1 Iunie si oncoxin. Cum am fost si de Paști si de Craciun. Ca atat putem deocamdata, eu si îngerii ăștia care fac asta. Si da, am postat de acolo si o fac si acum. Caci de cand o fac pagina Ofera in dar: UN Zambet a crescut de la 2000 la 17.000. Cum sper sa mai crească si acum daca dați "like". Si îngerii de acolo au început sa fie autosuficienti. Au început sa poată strânge lucruri pentru spital doar cu ajutorul paginii lor. Asa ca încercați sa nu ne urâți cum ati facut-o mereu. Ca nu facem destul, ca nu ducem destul, ca nu strângem destul sau ca daca facem destul ca de ce postam. Atat putem caci nu suntem prea deștepți si cam atat ne duce capul. Dati un like paginii si va rog sa faceti voi mai bine, mai mult si mai discret. Ma veți rușina dar si bucura totodata.

P. S. Hai sa dam un share caci visul cel mare e sa renovam etajul 7 si sa o facem printr-o pagina puternica. 

Mesajul a fost insotit de o poza care spune totul. Mai multe gasiti AICI

Viptim- We style your life!

Sursa foto: Facebook Codin Maticiuc

Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea