Meniu pricipal

Creatiile ei au fost pentru multi o adevarata arta. Cunoscuta in intreaga lume sub apelativul *Regina Casmirului*, aceasta s-a stins din viata la varsta de 73 de ani intr-un spital din Roma. Iata ce s-a intamplat cu Laura Biagiotti.

A suferit un stop cardiac, miercuri seara, la casa s-a din afara Romei. Desi medicii au incercat sa o resusciteze minute bune,  aceasta nu a mai putut fi salvata din cauza leziunilor multiple ale creierului si s-a stins din viata in spitalul Sant'Andrea din Roma, vineri, a anuntat fiica acesteia pe contul de Twitter.

Biagiotti a fost unul dintre designerii care a reusit sa cucereasca piata globala cu creatiile sale, un titlu ravnit de multi dintre tinerii designeri de astazi. A fost recunoscuta, mai ales, pentru linia vestimentara dedicata femeilor, cu haine largi si croiuri de lux care i-au adus renumele de *Regina Casmirului*.

Nascuta in anul 1943, aceasta si-a abandonat visul de a deveni arheolog pentru a o ajuta pe mama sa care avea o afacere in domeniul croitoriei. In cei 73 de ani de viata aceasta a reusit sa duca numele Italiei pe cele mai inalte culmi ale modei internationale, de altfel si declara intr-un interviu acordat in 2011 ca: Cea mai mare mina de aur a acestei tari este eticheta Made in Italy. 

In urma creatoarei de moda ramane fiica sa care ii era si partener de afaceri.

Viptim- We style your life!

Sursa foto: The Local Italy

Bogdan R. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea