Meniu pricipal

Poveste cu iz de Caragiale. Atentie s-ar putea sa ai nevoie de ingrijiri medicale din cauza rasului. Atunci cand ajungi, chiar si pentru putin timp, in lumina reflectoarelor ti se pare ca esti persoana publica. Pentru a ajunge vedeta sau chiar peroana publica, e nevoie de mai mult de atat. Iata ce a putut sa faca Diana de la Insula Iubirii.

Asa cum afirmam mai sus pentru a ajunge persoana publica ai nevoie de mai mult decat o aparitie la o emisiune de reality show. Se pare ca Romania a ajuns intr-un punc in care nu se mai face diferenta dintre vedete-persoane publice si adevaratele valori ale televiziunii. Asa cum afirma, Diana de la Insula Iubirii, ea participa la emisiune doar pentru a-si indeplini un vis, acela de a ajunge vedeta de televiziune.

Da, poate are calitatile necesare aparitiei pe sticla, dar ii lipseste un lucru important, de fapt mai multe, printre care putem enumera cateva: Spontaneitatea, imaginatia si creativitatea.

Spunem lucrurile acesea deoarece Diana a plagiat-o pe o alta colega, de la o alta emisiune de tip reality si anume pe Marisa Paloma, concurenta in emisiunea Bravo ai stil. Se pare ca Dianei ii lipseste imaginatia atunci cand transmite mesaje fanilor de pe Facebook, aceasta copiind mesajul postat de Marisa si postandu-l pe pagina ei personala fara urma de a mentiona sursa. Imaginile vorbesc de la sine.

Viptim- We style your life!

Sursa foto: Facebook

Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea