Meniu pricipal

Tocmai a implinit 71 de ani si peste 50 de activitate in industria muzicala. Este una dintre cele mai mari artiste la nivel mondial, mereu cu o aliura de diva si plina de farmec, Cher a stiut intotdeauna sa se reinventeze.

Aseara, Gala Premiilor Billboard Music Award i-a recunoscut intreaga activitate conferindu-i premiul special Icon Award. Vedeta americana arata, la cei 71 de ani, mai bine decat o tanara de 25. Secretul este simplu, a stiut mereu sa tina pasul cu moda si s-a adaptat stilurilor muzicale schimbatoare. Criticii ar spune ca si-a facut si cateva operatii estetice, dar ce mai conteaza atat timp cat esti una dintre cele mai mari artiste ale lumii?

Chiar daca la finalul anului trecut un tabloid american titra ca este grav bolnava si pe moarte, Cher a dezmintit afirmatiile si a spus ca se simte mai tanara ca oricand. Aseara, in cadrul galei Billboard Music Award, artista a urcat pe scena si a oferit publicului un show la inaltimea asteptarilor, chiar depasindu-le. Iata una dintre fotografiile realizate seara trecuta.  

Viptim- We style your life!

Sursa foto coperta: Googlre

image Bogdan R.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site administrare site cazare transfagarasan, transfagarasan cazare, cazare balea